Om Sæbe Compagniet

I Sæbe Compagniet ønsker vi personlig kontakt og tæt dialog med vores kunder for at sikre individuelle løsninger, der er mest hensigtsmæssige i kundens givne situation. Som det fremgår af dette hovedkatalog har Sæbe Compagniets sortiment over tid udviklet sig. Vi tilbyder i dag vores kunder et ”one stop shop” koncept, støttet af en dygtig medarbejderstab med mange års erfaring indenfor professionel rådgivning og support af rengøringsløsninger.

Alsidigt produktsortiment 
Sæbe Compagniet har udviklet egne produkter inden for rengøring og personlig hygiejne. Vi har desuden håndplukket kvalitetsmærker inden for f.eks. aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, bager- og indpakningsartikler, borddækningsprodukter, drikke- og automatprodukter samt sække og poser. Vi handler også med køkkenudstyr og maskiner til fødevareemballering, så du kan samle mange af dine indkøb hos Sæbe Compagniet.

Fleksibel levering
Vi er gået mod strømmen og har skabt et fleksibelt distributionssystem ved at levere til vores kunder i Hovedstadsområdet fra egen vognpark, kørt af egne chauffører. Sæbe Compagniet har desuden en landsdækkende salgs- og serviceorganisation.

Historie 
Sæbe Compagniet ApS er etableret i november 2000. Det var ønsket at Sæbe Compagniet, fra et centralt placeret lager i København, kunne tilbyde et unikt koncept inden for rengøring og personlig hygiejne – præcis, som vi tilbyder i dag.

Forældet browser

Din browser bør altid være opdateret, det giver dig den bedste oplevelse på vores webshop.Check her for nyeste versioner .